Autopool 't Vierschaar Apeldoorn

Welkom bij Autopool 't Vierschaar.

De leden van autopool 't Vierschaar delen het bezit van twee auto’s (twee Skoda Fabia's). Een auto delen is veel goedkoper dan eigen autobezit, omdat de kosten van aanschaf, onderhoud en verzekering gedeeld worden. 

De auto´s staan bij het Magistratenveld. De meeste leden wonen in deze buurt, maar de vereniging kent ook leden die wat verder weg wonen. Voor de meeste leden is het de enige auto, andere leden gebruiken de autopool om een 'tweede auto' achter de hand te hebben.

Lidmaatschap van de vereniging kost € 2,50 per maand, met een borg van € 100. Vervolgens betaal je voor het gebruik van de auto, per uur en per km. De prijzen worden indien nodig af en toe aangepast. 

Autopool ´t Vierschaar is een non-profit, particulier initiatief. Van leden  wordt een bepaalde betrokkenheid verwacht, bijvoorbeeld voor schoonmaken of factureren. Het reserveren werkt via internet.

Iets voor u?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de vereniging, Ronald Haverkamp 06-51618049, r.m.haverkamp@gmail.com.